fitness-planning

sportcentrum Nicolaas is een plek waarin iedereen op een open en ontspannen sfeer kan sporten, een echte familie en kwaliteitssportschool. Wil je gezellig bewegen of wil je de top bereiken, het kan allemaal hier. Iedereen is welkom hier jong, oud, dik of dun. We helpen je verder om je fysieke en mentale doelstelling te halen op een, door de professionals genoemde, ‘evidence based’ methode.

We kijken naar je doelstelling en kijken naar de mogelijkheden om die te bereiken. Revalidatie, blessure preventie, afvallen, sterker worden, advies, sportondersteuning. We doen het allemaal en leggen u een duidelijk en een zo’n eerlijk mogelijk verhaal voor en kijken op welke manier we u kunnen ondersteunen. Weten we iets niet dan gaan we zoeken totdat we het juiste antwoord hebben gevonden.

Sportcentrum Nicolaas is uniek omdat wij geloven dat elke sporter uniek is! Een standaard trainingsschema bestaat niet! Onze prioriteit is niet het verkopen van abonnementen maar verantwoordelijkheid hebben voor de sporter om op een juiste manier te trainen voor bijvoorbeeld de marathon of om blessurevrij die berg te beklimmen of na een zware operatie weer optimaal te functioneren.