• Jumping Fitness – JUMPING DAY

    DJumping Fitness fotoe try out lessen waren een daverend succes! Wat een feest!!! Vandaar introduceren wij zaterdag 8 april Jumping Day bij het beste sportcentrum van Rijswijk. Om 15.00 zullen wij elk half uur een les verzorgen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze superworkout! Er zijn 10 trampolines beschikbaar dus je moet van tevoren inschrijven. Bel naar 0703992797 om een plek te bemachtigen. Like de sportcentrum Nicolaas facebook pagina om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!!!

1Comment
  • Posted by Nicole van der Heijden on 30 maart 2017 at 21:44

    Hallo Vincent,

    Wij willen ons graag opgeven voor de Jumping Day op 8 april om 15 uur als dat kan. Groetjes, Mieke Smits en Nicole van der Heijden

    Reply

Leave a reply

Cancel reply